Recenzja Softonic

Darmowy edytor obrazów

Bokeh Cut Cut — zmieniacz tła Photo Editor jest całkowicie darmowym edytor zdjęć, którego możesz łatwo używać z telefonu komórkowego. Cechą sprzedaży tego multimedia">multimedia jest możliwość natychmiastowego usuń niechciane tło i zmień je na nowe, które chcesz.

Oferuje ponad milion oszałamiających ramek do zdjęć, dzięki którym możesz swobodnie projektować swoje obrazy. Po prostu prześlij wybrane zdjęcia ze swojej galerii i Bokeh Cut Cut aplikacja zajmie się resztą. Więcej narzędzia takie jak to.

Z łatwością usuń lub zmień tło

Bokeh Cut Cut - Background Changer Photo Editor to łatwe w użyciu narzędzie, które pozwala bez wysiłku wycinać niechciane obiekty z zdjęcia i wklej je na dowolny obraz lub tło, które chcesz. Za pomocą kilku prostych kliknięć będziesz w stanie poprawić swoje zdjęcia i uczynić je jeszcze bardziej atrakcyjnymi dzięki różnorodnymróżnym efektom. Zastosuj ponad sto świeżych filtrów, które pomogą rozjaśnić Twoje obrazy.

Obejmuje to również efekty, takie jak poziome lub pionowe przerzucanie zdjęć. Ponadto zapewnia funkcję Automatyczne wycinanie i wklejanie zdjęć, dzięki której możesz usunąć obszar ze zdjęcia, po prostu go dotykając. Dotknięta część zostanie automatycznie wykryta za pomocą AI do wykrywania kolorów, która usunie również niechciane tło dla Ciebie. Następnie możesz swobodnie wstawić fajny motyw tła, który Ci się podoba.

Oprócz usuwania tła, może również eliminować rozpraszające obiekty bez wpływu na obszar, który chcesz usunąć jako dobrze. Z drugiej strony, jeśli chodzi o funkcje edycji, masz możliwość umieszczania różnych stylowych czcionek tekstowych. Ponadto możesz dodać kolor, cień, metalowe tło itp. Niestety ogromna liczba reklam, które monity aplikacji mogą często zakłócać wrażenia użytkownika.

Stwórz elegancką kolekcję zdjęć

Bokeh Cut Cut - Background Changer Photo Editor to świetny ulepszacz obrazu, który można zachować, zwłaszcza jeśli potrzebujesz szybkiego i natychmiastowego rozwiązania, aby usunąć tło Twoje obrazy. Jest całkowicie darmowy i lekki, chociaż oglądanie reklam w rzeczywistości służy jako rekompensata za usługi, z których możesz korzystać. Niemniej jednak jest to wydajne i potężne narzędzie, które zaspokoi Twoje potrzeby związane z edycją zdjęć.

Zalety

• Łatwo usuwaj niechciane tła
  • Bez wysiłku zmień tło swojego zdjęcia
  • Potężne narzędzia do edycji zdjęć
  • Swobodnie wybieraj spośród ponad miliona oferowanych ramek do zdjęć

Wady

• Reklamy mogą często zakłócać wrażenia użytkownika

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o Bokeh Cut Cut - Background Changer Photo Editor

Czy próbowałeś Bokeh Cut Cut - Background Changer Photo Editor? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.